Je voetafdruk

17 & 18 januari 2020
Eurosonic Noorderslag, Forum Groningen

Eurosonic Noorderslag

Leuk nieuws. Het Klimaatmuseum is uitgenodigd voor het showcase festival Eurosonic Noorderslag. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari 2020 tonen we een aantal kunstwerken in het nieuwe Forum van Groningen. Kom je ook langs? De toegang is gratis.

Wanneer
17 januari (15:00 – 23:00 uur)
18 januari (9:00 – 18:00 uur)

Waar
Forum Groningen, Nieuwe Markt 1 (op de eerste verdieping, direct rechts van de (rol)trap)


Deze showcase is een kleine versie van de pop-up tentoonstelling die we onlangs organiseerden op Utrecht Centraal Station.

Line-up

Next Nature Network > Kweekvlees Kookboek
Sun City > C.O.S.A.S. (City of Sounds and Silence)

Doe mee

Pas als we ons een duurzame wereld kunnen voorstellen, kunnen we die duurzame wereld ook creëren. Dus wat is een duurzame wereld? Wat eten we? Welke energie gebruiken we? Nadat je inspiratie hebt opgedaan bij de kunstwerken, kun je zelf antwoord geven op die vragen. Elk antwoord telt! Doe je ook mee?

Meedoen kan ook online.

Locatie

Forum Groningen is spiksplinternieuw. Eind 2019 werd het spectaculaire gebouw geopend aan de Nieuwe Markt #1. Het Forum is het culturele hart van Groningen, met onder andere een bibliotheek, filmzalen, studieruimtes en horeca. En, tijdens Eurosonic Noorderslag 2020 is het dus de thuishaven van Het Klimaatmuseum!

De showcase wordt mede mogelijk gemaakt door:
Meld je aan voor de nieuwsbrief! Dan ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten van Het Klimaatmuseum.