Je voetafdruk

Maker

Kiddo Cee

Titel

Biologische Bars

Jaar

2019

Plaats

Utrecht

Biologische Bars

Bars zijn tekstregels. Biologische bars zijn dus biologische tekstregels. Nou ja, niet letterlijk natuurlijk. Spoken word artiest Kiddo Cee schrijft en ‘spit’ (rapt) speciaal voor Het Klimaatmuseum over klimaatverandering. Elke zaterdag komt hij langs in de pop-up op Utrecht Centraal Station om performances te geven. Hij laat zich inspireren door de kunstenaars en de antwoorden die bezoekers geven op de vraag: Wat is een duurzame wereld?

Biologische Bars is nog te zien en horen op zaterdag 2 november, van 14:00 tot 15:00 uur. Mis het niet!

Spoken Word

Get up stand up! Met rake woorden maak je impact en kun je de wereld veranderen. Spoken word gaat precies daarover. Het is een mix van rap, storytelling en po√ęzie. Spoken word artiesten, ook wel woordkunstenaars genoemd, performen hun (revolutionaire) statements, angsten en dromen op een pakkend ritme en vol overgave. Dat zet aan het denken. Dat raakt.

Kiddo Cee

Chander Peroti (1975), beter bekend als Kiddo Cee, is rapper, docent op een ROC en spoken word artiest. Zijn teksten en optredens zijn maatschappijkritisch en altijd zeer persoonlijk en oprecht. De Bijlmer, zijn thuishaven, is de rode draad in zijn werk. Maar ook klimaat, milieu en natuur gaan hem nauw aan het hart. Niet in de laatste plaats vanwege zijn zoon en twee dochters.

Meld je aan voor de nieuwsbrief! Dan ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen en activiteiten van Het Klimaatmuseum.